Namizna električna vtičnica PowerPro

PowerPro – Elegantna aluminijasta namizna električna vtičnica s 3x AC vtičnicami, USB-C in USB-A izhodi, zagotavlja hitro in zanesljivo polnjenje vaših naprav. Idealna rešitev za sodobna delovna okolja, ki omogoča priklop in polnjenje več naprav hkrati.

79,00  z DDV

Podpora
uporabnikom

Kakovost
in garancija

Varno
plačilo

Hitra
dostava

Podrobnosti o izdelku

PowerPro je Namizna električna vtičnica, zasnovana za sodoben življenjski slog. Izdelana iz črno anodiziranega aluminija, združuje eleganco in trpežnost, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje v vsakem okolju, bodisi doma ali v pisarni.
PowerPro ponuja izjemno vsestranskost in praktičnost z naslednjimi funkcionalnostmi:

Specifikacije Izdelka

 • 3x AC 230V vtičnice: Omogočajo vam priklop več naprav hkrati. Primerne so za računalnike, monitorje, tiskalnike in druge elektronske naprave.
 • 1x USB-C izhod – 20W: Idealno za polnjenje sodobnih naprav, kot so pametni telefoni, tablice in prenosni računalniki, ki podpirajo USB-C tehnologijo.
 • 1x USB-A izhod – 20W: Univerzalni izhod za širok spekter naprav.

PowerPro je zasnovan z mislijo na uporabnika. S svojim elegantnim dizajnom in robustno aluminijasto konstrukcijo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost. S svojimi polnilnimi funkcijami omogoča, da vaše naprave ostanejo polne energije in pripravljene za uporabo, bodisi doma ali v pisarni.

Navodila za uporabo

Natančna navodila uporabe so priložena izdelku.

Izdelek je namenjen uporabi v notranjih prostorih. V prostoru naj bo normalna temperatura (18-23°C) in 70-75% relativne vlage.

Dodatek za pohištvo oddaljite od vira toplote vsaj za 100 cm oziroma ga zaščitite s toplotnim izolatorjem.

Dodatek za pohištvo je namenjeno običajni uporabi in ne vzdrži nenormalnih obremenitev.

Dodatek za pohištvo lahko čistite z mehko krpo in čistilnimi sredstvi za pohištvo.

Servisiranje, odpravo napak vrši podjetje Hit Preless d.o.o. s svojimi lastnimi serviserji.
Kontakt: tel 01 361-90-10, E-naslov: info@hekainterier.si

Navodila za montažo

Dodatek za pohištvo vstavite po priloženih navodilih.

Garancija in servis

Garancija

 • 12 mesecev

Podjetje Hit Preless d.o.o., jamči, da bo izdelek v garancijskem roku deloval brezhibno, če ga boste uporabljali v skladu z navodili.V primeru, da pride v času garancijskega roka do okvare ali nepravilnega delovanja izdelka, prodajalec izjavlja, da bo izdelek brezplačno popravil oziroma ga nadomestil z novim brezhibnim izdelkom, če popravilo ne bo mogoče. Če pooblaščeni servis izdelka ne more popraviti v 45 dneh, bo izdelek zamenjal z novim. Pohištvo ima garancijo na mehanske dele, obraba izdelka ni zajeta v garancijo. V primeru poškodb in okvar, ki bi nastale zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja ali mehanskih poškodb se reklamacija ne upošteva. Garancija preneha takoj ob kakršnem koli nepooblaščenem posegu.

 • Garancija velja od dneva izročitve blaga kupcu ter se uveljavlja skupaj z računom.
 • Prodajalec bo po preteku garancijskega roka še 36 mesecev zagotavljal vzdrževanje ter nadomestne dele.
 • Garancija je veljavna na celotnem območju Republike Slovenije.
 • Opozorilo: Garancija ne izključuje pravic potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu.

Pooblaščeni servis, proizvajalec in dajalec garancije:
Hit Preless d.o.o., Žlebe 1, 1215 Medvode

Servis pisarniških stolov

Naše strokovno znanje in dolgoletne izkušnje bodo podaljšale življenjsko dobo vašega pisarniškega stola.

Poleg široke ponudbe pisarniških stolov in pisarniškega pohištva, vam zagotavljamo tudi dobavo rezervnih delov in servis pri nas kupljenih pisarniških stolov.

Za vas opravimo vsa vzdrževalno obnovitvena dela na pisarniških stolih kot so menjava koles, popravilo ali menjava dvižnega mehanizma, menjava rokonaslonov ali menjava oblazinjenja sedalnega in hrbtnega dela (pretapiciranje).

Servis pisarniških stolov se izvaja na našem sedežu podjetja HIT PRELESS d.o.o., Žlebe 1, 1215 Medvode.

Plačilni pogoji

V spletni trgovini Hekainterier lahko plačujete blago na naslednje načine:
 • plačilo po povzetju,
 • plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko),
 • z obročnim plačilom na 2 do 12 obrokov s kreditno kartico NLB d.d.,
 • plačilo s PayPal računom (ponudnik PayPal omogoča plačila s kreditnim karticam).

Plačilo po povzetju

V primeru, da boste blago plačali s plačilom po povzetju, boste kupnino plačali dostavljavcu (dostavna služba DPD) ob dostavi naročenega izdelka. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini. Stroški dostave so prav tako obračunani ob zaključku nakupa.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate preko nakazila na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete dokazilo o plačilu na naš elektronski naslov info@hekainterier.si.

Plačilo s plačilnimi karticami ter obročno plačilo

Plačilo opravite s kartico preko spletnega plačilnega vmesnika (preusmeritev na varno plačilo) V kolikor ob oddaji naročila izberete plačilo s kartico preko spleta, bodite pozorni na vnos podatkov ter da sledite vsem korakom in zaključite plačilo. Za imetnike plačilnih kartic z odloženim plačilom banke NLB d.d., je na voljo tudi plačilo na obroke, vendar zgolj v primeru, da imajo omenjeno storitev že urejeno s svojo matično banko. Za več informacij o tovrstnih obročnih plačilih se obrnite na svojo banko.

PayPal

Naročeno blago lahko plačate z uporabo plačilnega sistema PayPal. Z registracijo pri ponudniku plačilnega sistema PayPal vam je omogočeno tudi plačevanje s kreditnimi karticami.

Podobni izdelkiNe najdete, kar iščete?

Za podrobnejšo ponudbo namenjeno podjetjem vas vljudno vabimo, da obiščete našo poslovno stran B2B.