Praznujmo skupaj Svetovni dan športa!

Svetovni dan športa

31. maja praznujemo svetovni dan športa, ki slavi aktiven življenjski slog in njegove koristi za naše fizično in psihično zdravje. V ekipi Heka Interier se močno zavedamo pozitivnih posledic, ki jih prinaša šport in Svetovni dan športa pozdravljamo odprtih rok – z še dodatnim poudarjanjem vrednot »fair play-a«, solidarnosti ter spoštovanja kolegov v delovnem okolju in izven njega.

Trdno verjamemo, da redna telesna aktivnost krepi zdravje, povečuje kvaliteto življenja, podaljšuje življenjsko dobo ter preprečuje kronične bolezni,… Zavedanje o pomembnosti vsakodnevnega gibanja ni le del naše filozofije, temveč je osrednji del naše kulture. To dokazujemo z:

  • Inovativnimi in personaliziranimi produkti, ki so ustvarjeni za vaše potrebe in želje ter vsakodnevno podpirajo vaše zdravje in dobro počutje. Naše ergonomsko pisarniško pohištvo je zasnovano z mislijo na to, da vam omogoča bolj zdravo in produktivno delovno okolje.
  • S projektom »Vstani z Natašo«, ki ozavešča o pomenu vsakodnevnih kratkih gibalnih odmorov na delovnem mestu ali doma. Želimo si ozavestiti in opolnomočiti vsakega posameznika, da s pomočjo kratke a efektivne gibalne rutine osvoji boljše fizično in psihično zdravje. V majhnih korakih je moč in v ekipi Heka Interier res verjamemo, da lahko že en majhen val sproži morje pozitivnih sprememb!
  • S športno aktivno ekipo zaposlenih, ki so srce in duša našega podjetja. Smo podjetje, ki res verjame v moč gibanja, timski duh in zdrav življenjski slog, zato je naša športna ekipa pravi odraz teh vrednot.

In katere pa so najljubše športne aktivnosti naše Heka Interier ekipe?

V ekipi Heka Interier se zavzemamo za dobro počutje tako na delovnem mestu kot izven njega. Z redno športno aktivnostjo vsi po vrsti radi poskrbimo za fit telo in bistre misli. Po priljubljenosti v ekipi vodi kolesarjenje, a radi se posvetimo tudi drugim športom. Tukaj je seznam naših najljubših aktivnosti:

Svetovni dan športa

Podpora lokalnim športnim dogodkom

Ker si radi zadajamo vedno nove izzive in ker radi podpiramo lokalno skupnost, se poleg zgoraj naštetih aktivnosti z veseljem skupinsko udeležujemo tudi različnih športnih dogodkov. Verjamemo, da nas tovrstni dogodki kot ekipo še bolj zbližajo in nam ponudijo nove priložnosti za sodelovanje, izboljševanje in udejanjanje filozofije »Zdrav duh v zdravem telesu«. Naslednji športni cilj, ki smo si ga zadali, je tek na dogodku Medvode v gibanju. Veselimo se, da se bomo tam morebiti srečali tudi z vami in skupaj proslavili našo ljubezen do športa.

Povabilo k aktivnemu vsakdanu

Ob Svetovnem dnevu športa tudi naše poslovne partnerje in stranke pozivamo, da se nam pridružite pri vsakodnevnem gibanju za boljše zdravje in počutje. Verjamemo, da majhni koraki in vsakodnevni rituali gibanja lahko prinesejo velike spremembe.