Heka, pisarniško pohištvo narejeno v Sloveniji

Heka blagovna znamka

Heka pisarniški interier je nova blagovna znamka krovnega podjetja Hit Preless. Pod njo je združeno 30 letno znanje o tapetništvu in predanost inovativni inženirski miselnosti.

Heka je bila ustvarjena, da vam pomaga soustvarjati dobro počutje na delovnem okolju – bodisi v domači pisarni bodisi v službi.

Naši trajnostni izdelki so narejeni v lastni proizvodni hiši in povsem po vaših željah. Naša misija je, da z vašo pomočjo odkrivamo potrebe na področju pisarniškega interierja in jih poizkušamo uresničiti.

Dovolite nam, da pripeljemo udobje, kvaliteto in zdrav način življenja v vaš vsakdan ter postanite del dolgoletne skupnosti, ki jo je dobro začrtal že Hit Preless.

IZBRANA_1
IZBRANA_2

HEKA strokovnjaki vam svetujejo in pomagajo pri izbiri za vas primernega pisarniškega stola ter oblikujejo vašo popolno delovno oazo.

IZBRANA

HEKA cilji in vizija

V Heki si vsak dan prizadevamo za odlično uporabniško izkušnjo in zadovoljstvo z izdelki. Zavedamo se pomembnosti napredka in razvoja, saj vam le tako lahko ponudimo kvalitetne produkte in strokovno svetovanje. Ponosni smo na svoje zaposlene, ki zajemajo širok spekter znanja in tehnične podkovanosti ter vam lahko nudijo podporo pri izbiri.  

Vsako vaše naročilo vzamemo s spoštovanjem in se srčno trudimo, da je narejeno kakovostno in strokovno. Kar nam omogoča lastna proizvodnja, kjer vršimo lasten razvoj in nadziramo kvaliteto izdelkov. Naši produkti so vodeni tekom vseh faz produkcije, saj vam želimo zagotoviti trajnostne izdelke. 

PRIPOROČILA

O nas so povedali