Pogoji dostave – Hekainterier

Dostava po Sloveniji

Pakete odpošiljamo z dostavno službo Pošta Slovenije. Stroški dostave bodo po izbiri dostavne službe obračunani v spletni trgovini in bodo prikazani na računu.

Stroški dostave

  • Stroški dostave za vsako naročilo je odvisno od vsakega izdelka posebej in se giblje med 22 € do 35€ (z DDV).

Čas dostave:

Vse izdelke iz naše spletne trgovine, ki so na zalogi, je dobava blaga v roku 2-3 delovnih dneh od potrditve oz. zaključka naročila. Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je dobavni rok 2-3 tedne. V primeru daljšega dobavnega roka vas o tem obvestimo po telefonu ali elektronski pošti in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Predaja paketov dostavni službi se izvaja vsaki dan po 14. uri.

Pomembno!

Dostava z dostavno službo Pošta Slovenije: Dostava pošiljk se vrši pretežno v dopoldanskem času, zato pri naročilu navedite naslov dostave in telefonsko številko, kjer boste v tem času dosegljivi. Če imate posebno željo za dostavo ali sporočilo za dostavljalca, le-to vpišite v polje za komentar ob oddaji naročila. Pred dostavo, boste o njej obveščeni preko e-pošte ali mobilnega sporočila.

Pogoji dostave izven Slovenije

Zgoraj navedeni roki in stroški dostave veljajo za področje Slovenije. O pogojih in cenah dostave v države izven Slovenije nam prosim pišite na naš elektronski naslov info@hekainterier.si in z veseljem vam bomo pomagali.